Chaos

Situaties waarin organisaties, teams, burgers zoeken naar houvast in een snel veranderende wereld kenmerken zich vaak door chaos. Chaos zien wij positief, namelijk als een potentieel, een opening voor vernieuwing en creativiteit.

Wij zoeken deze ruimte graag met je op en willen je laten beleven dat chaos gecombineerd met creatieve werkvormen, het vergroten van lerend vermogen, playfullness en joyfullness, tot positieve energie en concrete nieuwe ideeën kan leiden.

Collective

Wij zijn een collectief van professionals met elk een eigen werkpraktijk. We delen maatschappelijke betrokkenheid en het verlangen bij te dragen aan het vergroten van lerend vermogen en adaptiviteit van groepen en organisaties. We hebben daar in de loop van de jaren allerlei praktijk op ontwikkeld die we op basis van creative commons met elkaar delen. Initiatiefnemers zijn Jan Peeters, Guus van Bork, Leon Klinkers en Frank Bosboom. Je kunt je bij ons aansluiten door samen met ons projecten te doen, zo werken we aan een steeds groter netwerk. Leidend daarbij is: maatschappelijke betrokkenheid, inhoudelijke fascinatie, loosely coupled, open minded, open innoveren, eerlijk delen en no fuzz.